COMPLETE WEBSITE INCLUSIEF HOSTING EN ONDERHOUD VOOR €49,00 PER MAAND!STUDIO PROPOSURE

digital designduo

CREATED BY 11M & BLUE CLOUD COMPANY
Wij leveren complete websites die we na oplevering ook onderhouden. We ontwerpen graphics, schrijven webteksten en bedenken ook maatwerk WordPress oplossingen. Al onze ervaring en kennis zetten wij in om bedrijven en organisaties zichtbaar te maken op het web....en dat doen we met enthousiasme en plezier!

Websites

Voor optimale weergave op elk scherm, ontwerpen en bouwen wij SinglePage websites. De websites laden snel en passen zich aan elk beeldscherm aan. Voor € 49,00 euro per maand, zonder opstart- of installatiekosten, bouwen wij binnen een week een complete website die bij uw organisatie past. Daarbij heeft u tevens recht op full-service support en zijn wijzigingen inclusief!

Tekst, foto en video

Nog geen kant en klare teksten en foto's klaar voor uw nieuwe website? Geen probleem, laat dit maar aan ons over! Op basis van een interview krijgen wij een goed beeld van uw organisatie, uw producten en uw unieke service zodat wij u zo goed mogelijk kunnen presenteren. Wij maken de teksten, fotograferen uw producten en organisatie en kunnen zelfs videopresentaties verzorgen.

Aanpassingen en onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat websites van onze hand er altijd goed uit blijven zien, immers..onze naam staat er ook onder! Daarom leveren wij onze websites inclusief een full service contract. Binnen het maandbedrag van €49,00 euro, verzorgen wij alle tekstuele wijzigingen en optimaliseren wij nieuw fotomateriaal. Zo blijven onze websites mooi.

ProPOSURE webpakket


Een complete website voor €49,00 per maand!

Zonder extra kosten voor het ontwikkelen van de site maken wij een full responsive website die afgestemd wordt op uw wensen en huisstijl.
Inclusief:
 Hosting van de website
 Dagelijkse backup
 Website die optimaal toont op desktop+tablet+mobiel
 Plaatsen van uw teksten
 Optimaliseren van foto's
 Onderhoud van de site
 Helpdesk
 Updates voor toekomstige browserversies

Contact

Stuur ons een vrijblijvend bericht voor meer informatie


Sorry an error occurred
Please try again or send an email to hello@proposure.nl
Wij hebben uw bericht ontvangen en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden!

ProPOSURE

Parklaan 15
2181 DB Hillegom